İçeriğe geç
Anasayfa » Blog » FORKLİFT ANTALYA

FORKLİFT ANTALYA

TEKNOLOJİ VE İŞ GÜCÜ

Teknolojinin gelişmesi bize birçok yönden büyük kolaylıklar getirmektedir. Özellikle fiziksel güç kullanımını en aza indiren son teknoloji aletler, birçok sektörde işin hızını ve kalitesini iyileştirmektedir. Teknolojinin bir ürünü olan iş makinaları buna iyi bir örnektir. Bu araçlar, onlarca kişinin uzun sürelerde yapabileceği kazma, kırma, yükleme ve transfer gibi süreçleri çok daha hızlı ve etkili bir şekilde yapabilmektedir. Bunların yanı sıra depolama, yükleme ve indirme araçlarından biri olan forklift, çeşitli endüstrilerde kullanılan ve yakın gelecekte tasarlanan bir makine türüdür.

FORKLİFT KİRALAMA

Ülkemizde forklift kiralama hizmetlerinin gelişmesinin nedeni talep kapsamının artmasıdır. Tüm sektörlerde artık insan gücünün yerini yavaş yavaş alan makinalar hem zaman tasarrufu hem de iş güvenliği sağlamakta. Forklift kiralamak, ulaşımı pratik ve faydalı hale getiren bir seçenektir. Bu hizmet, kişisel ve iş kullanımı için mevcuttur ve birçok alanda tercih edilmektedir.

Ekonomik açıdan avantajlı bir hizmet olan forklift kiralama denince akla Akdeniz bölgesinde tabii ki Keskinova Group gelmektedir. Forklift kiralama, satın alma aşamasında meydana gelen bakım, sigorta ve prosedür gibi firmaları uğraştıran süreçlerle sizler için Keskinova Group ilgilenmektedir, ve bu durumlarda kolaylık sağlamaktadır.

Keskinova Group forklift kiralama hizmetinin dışında yedek parça, servis, ekspertiz, forklift alım ve satım gibi hizmetler de vermektedir. Her zaman kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Keskinova Group, sizlere en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

KESKİNOVA GROUP

Keskinova Group; forklift ekspertiz, forklift bakım, forklift servis, forklift ikinci el alım satım, forklift bölge bayilikleri, forklift sıfır satış ve iş yerinize göre analiz çalışması gibi hizmetleri bünyesinde barındırmaktadır.

Neden “Keskin Group’u seçmeliyiz?” diyorsanız sizlere bunu aşağıda kısaca bahsetmek istedik.

  • 41 yıldır alanında öncülük etmektedir.
  • Tüm forklift ve iş makinası parçalarını bünyesinden tedarik edebilirsiniz.
  • Heli, Alfa, Clark, Sanica ve Pegasolift Antalya/Akdeniz bölge bayisi olarak hizmet vermektedir.
  • Forklift ekspertiz, forklift bakım, forklift servis, forklift ikinci el alım satım, forklift bölge bayilikleri, forklift sıfır satış ve iş yerinize göre analiz çalışması gibi hizmetleri bünyesinde barındırmaktadır.
  • İş makinası alım ve satım hizmeti vermektedir.

KOMATEK 2022

Avrasya’nın en büyük iş makineleri fuarı olarak bilinen KOMATEK 2022, uzun bir aradan sonra 9-13 Mart 2022 tarihleri ​​arasında ziyaretçileri ile buluşmayı hedeflemektedir. İlk kez Ankara dışında farklı bir şehirde yapılacak olan fuar, turizm başkenti Antalya‘da gerçekleşecektir. Son yıllarda yaşanan olağanüstü gelişme nedeniyle, KOMATEK Fuarları serisinin 2017 yılından bu yana 16.sı’nın Antalya’da gerçekleştirilecek olması ayrı bir heyecan yaratmaktadır. Bu zamana dek iş ve inşaat makineleri sektörleri uzun yıllar sonra yeniden buluşmakta ve 31 yılda oluşan sıcak ortamı sizlere sunmaktadır.

SANICA FORKLİFT

KOMATEK fuarında boy gösterecek olan Sanıca Forklift oldukça dikkat çekmektedir. 2 ülkede 7 fabrikada üretilen ve 50’den fazla ülkeye ihraç edilen Sanıca, Avrupa’nın en büyük 5 küvet üreticisinden biri olup, dünya çapında tanınan ve saygı duyulan bir markadır. Sanıca, yeni nesil elektrikli yerli üretim forkliftleri ile mekanik bakım onarımlarından elektronik/elektrikli onarımlara, lastik ve akü satışından, yeni forklift satışından ikinci el forklift satışına, filo forklift kiralamadan kasko hizmetlerine kadar alternatif ekonomik çözümler sunmaktadır. Sanıca, müşterilerine her zaman, her yerde hızlı, uygun fiyatlı ve kaliteli hizmet vermekte, garanti ve müşteri ilişkileri ile 7/24 satış sonrası destek sağlamaktadır. İnce ve şık tasarımları ile Sanıca, müşterilerine her zaman en kaliteli ürünleri sunmayı ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ilke edinmiştir.

PEGASOLİFT İSTİF MAKİNALARI

KOMATEK fuarına katılacak bir diğer önemli firma ise Pegasolift’tir. Temiz iş ahlakı ile ön planda yer alan firma bu fuarda yer alacak en önemli firmalardandır. Müşterilere yüksek değerli ve özelleştirilebilir çözümler sunmak için malzeme taşıma ürünleri tasarlamakta, üretimini gerçekleştirmekte ve satışını yapmaktadır. Pegasolift mühendisleri, müşterilere yüksek değerli ve özelleştirilebilir çözümler sunmak için malzeme taşıma ürünleri tasarlamaktadır. Pegasolift, eksiksiz malzeme taşıma çözümleri sunmaktadır. Bu taşıma hizmetleri istifleyiciler, transpaletler, forkliftleri ve traktörlerdir. Pegasolift ürünlerini, hemen hemen her sektörde farklı uygulamaları destekleyecek şekilde tasarlamaktadır. Gıda, ilaç, kimya ve diğer kritik sektörlerdeki en katı yönetmelikleri karşılayan inox transpalet ve istifleyiciler üretmektedir. Pegasolift, en yüksek performans ve üretkenlik düzeyine ulaşmak için her transpalet ve istifleyiciyi özenle tasarlamaktadır. Ürün yeniliği ve güvenilirliği Pegasolift için en önemli ideallerdendir.

            Keskinova Group, Sanica Forklift ve Pegasolift İstif Makinaları iş birliği ile 2022 KOMATEK fuarına Sanica Forklift bünyesinde katılmakta. Değerli müşterilerimizi Sanica Forklift stantlarında beklemekteyiz!